Skip to main content

VI ÄR

SKAPARNA

BY. RDNE Stock Project

Med en skräddarsydd arkitekturupplevelse

Och en stark betoning på samarbete och kommunikation, strävar Yara K Arkitekter alltid efter att överträffa sina kunders förväntningar och leverera arkitektur som är mer än bara visuellt tilltalande. Det är arkitektur som förverkligar klientens vision och uppfyller deras behov.

Efter många års erfarenhet inom design och kreativitet har deras expertis utvecklat en passion för både formgivning och planering. Utöver detta har de även en särskild passion för material och konstruktionsteknik, vilket gör att de trivs både i de tidiga skeden av projektet och i den detaljerade projekteringen.

De kan hantera varje projekt med självsäkerhet och tillförlitlighet. Genom att verkligen lyssna på sina klienters önskemål och visioner, och samarbeta med dem under hela processen, kan de producera resultat som verkligen överträffar förväntningarna.

Deras unika förmågor att kombinera social kompetens, ledarskap, kreativt tänkande och hållbarhet, gör samarbetet värdeskapande och oförglömligt

Hållbarhet är nyckeln till en bättre framtid

Expertisen är passionerade arkitekter med en stark övertygelse om att hållbarhet är nyckeln till att skapa en bättre framtid. Genom att integrera hållbarhetstänkande i varje aspekt av sina projekt, strävar de efter att minska byggnaders påverkan på miljön samtidigt som de skapar en hälsosam och trygg miljö för människor att leva och arbeta i. Tidigare projekt har haft en tydlig hållbarhetsagenda, och de arbetar gärna tillsammans med sina kunder för att utveckla nya hållbarhetsidéer.

YARA KARKOUH

Föddes i Zahlé, Libanon 1982.

Yara K är en högpresterande arkitekt med en gedigen erfarenhet från två av de mest respekterade arkitektfirmorna i Skandinavien. Här utvecklade hon omfattande kompetenser inom såväl arkitektur som teknik. År 2020 startade hon sin egen självständiga arkitekturpraktik med ambitionen att ytterligare utveckla sin förmåga och stiftade då Yara K Arkitekter.

Med en imponerande portfolio av projekt både nationellt och internationellt, är Yara K Arkitekter fullt utrustade för att leverera högkvalitativ arkitektur och teknik för en rad olika byggnadstyper. Från eleganta bostäder, moderna skolor och välutrustade kontor till praktiska kommersiella byggnader, mysiga restauranger och caféer, och robusta industribyggnader, kan Yara K Arkitekter erbjuda en mångsidig och skräddarsydd arkitekturupplevelse.

EFTER MÅNGA ÅR SOM DESIGNER & SKAPARE

Förutom formgivning och planering, har hon arbetat med kreativa utvecklingar som identitetsskapande processer.

Material och konstruktionsteknik är av intresse, där hon upplever nöjet att arbete i både tidiga skeden och senare i detaljprojektering. Många av de projekt hon tidigare arbetat med har haft hållbara ambitioner och hon fortsätter gärna utveckla hållbarhets-idéer tillsammans med sina kunder.

Genom att alltid vara steget före och med en exceptionell social kompetens tillsammans med en empatisk ledarskapsförmåga – levereras harmonisk, självsäker och högkvalitativ arkitektur med ömsesidig samförståelse samt härröra projekt stolthet åt varje klient.

16x

År av erfarenhet

2020

Grundades Yara-K Arkitekter

BASERADE I GÖTEBORG

BASERADE I GÖTEBORG

BASERADE I GÖTEBORG

BASERADE I GÖTEBORG

BASERADE I GÖTEBORG

BASERADE I GÖTEBORG

BASERADE I GÖTEBORG

BASERADE I GÖTEBORG